03 februar 2006

No blir det liv

Hvem sa at Luxembourg ikke er fest? Ta en tur på bygda, og de håndskrevne plakatene langs veiene som informerer om den ene festen mer sprelsk enn den andre vil tilbakevise dette på det sterkeste. Jeg ramser opp i fleng:

Hot Steel Vibes - good vibrations her, eller...?
Bacardi Night - so 80's.
Wall Street Party - for finansfiffen montro? Det er liksom nok av finansfolk her.
Schlappebal - sikkert ikke så schlappt som det høres ut som.
Bella Bulla - har en mistanke om at Bella Bulla har noe med pene pupper å gjøre, og da kan man jo tenke seg. Lurer på om jeg skal stille opp her med to par ull ammeinnlegg XL.
Bal an der Hell - hetere blir det ikke.
Oldies Love Party - arrangør: Eldreforeningen i Leudelange i samarbeid med discoteamet.
Weller Wahnsinn - vill og gal i Weller.
Bretzelbal - tredje søndag i Carême , fasten, gir menn tradisjonelt en Bretzel (saltkringle) til sin hjertenskjær. Hvis den utvalgte aksepterer, kan han komme på besøk på første påskedag og få egg tilbake. I likestillingens navn kan kvinner nå tilby dette bakverket til en mann hvert skuddår. Jeg tipper at dette er festen hvis du er kvinne (gjerne sosialistisk) og fyser på en Bretzel.
Arrangør: Sosialistiske Kvinner.

Skulle du trenge et vorspiel før festen, kunne kanskje tractor pulling være tingen?
Det er dårlig med både alpinanlegg og snø her, men det er slettes ingen grunn til å ikke ha after ski party! Og synes du ovenfornevnte festligheter høres litt drøyt ut, kan du jo velge en konsert. Hva med Hansi Hinterseer & sein Tiroler Echo? Eller The East Coast Devils? Og er Hansi & djevlene inspirerende, er det bare å fortsette til et karaokested. Som sagt, må du nok ut på bygda for å finne de villeste festene, de på lokalet liksom. Jeg nevner steder som Hupperdange, Differdange, Dommeldange og Dudelange, og mener for all del ikke å fornærme festarrangører på andre steder som slutter på -ange. I disse dager inntar karnevalet lille Lux, med Mardi Gras som kulminerende høydepunkt. Parader og kostymer blir så avløst av en viss Valentin her også. Lokalt på lokalet eller global touch - Lux har det meste!

Rai Rai!

Ingen kommentarer: