15 februar 2007

Cacharelbarn

Jeg har fått med meg noe om to motebegivenheter i Tigerstaden med hver sin prinsesse tilstede. Mitt blikk på mote er fra en ganske annen arena, men med svært høy prinsessefaktor:

Antrekk 1:
Rosa foldeskjørt, rosa semsket kåpe med pelskant, filthatt med roser på bremmen og hvite støvler med pelskant. Det gjør seg med korketrekkerkrøller som stikker ut under hatten.

Antrekk 2:
Brun, gjerne rutete ullkjole, nystrøket lyseblå bluse, lyseblåe strømpebukser, beige ullkåpe og pent knyttede brune småsko. Håret bør også være brunt, men i hvert fall glatt og klippet rett av i nakken, pent holdt på plass av nøytrale spenner. Et Burberry skjerf vil være prikken over i'en.

Antrekk 3:
Jeans med glitter, olajakke med leopardkant, hvite joggesko med glitter og dansende hestehale.

Modellene er noget ustrukturerte og gir blanke i om antrekket er praktisk for sandkassa eller ei. De gir også blanke i om antrekkene er kjøpt hos Little V.I.P (Dior, Cacharel) eller rett og slett hos allestedsnærværende H&M. De gir derimot ikke blanke i fargevalget, og de i brunt, har antageligvis foreldre som overstyrer dem. Rosa ruler! Parkdresser og ullundertøy har ingen hørt om - kulde og regn er innevær for Cacharelbarn!

Ingen kommentarer: